Sóc la Inma Pascual, vinc de València, tinc 32 anys i en fa més de 10 anys que vaig arribar a Barcelona.

Sóc diplomada en Educació Social, especialista en Teatre de les Oprimides, i des del 2014 estudio i treballo des del paradigma de Treball de Processos.

Actualment sóc Diplomada en Treball de Processos. A nivell nacional, el programa està reconegut per l’Institut de Treball de Processos i Democràcia Profunda; a nivell internacional, por l’Associació Internacional de Psicologia Orientada a Processos (AIPOP).

Sóc una de les fundadores de Cúrcuma SCCL, una cooperativa on vaig créixer durant 6 anys com a persona i com a professional, i on em vaig especialitzar en perspectiva de gènere i LGBTIQ+, facilitació de grups i economia social i solidària. Actualment treballo facilitant grups a l’Esberla SCCL i fent acompanyaments individuals.

Sóc una persona inquieta, curiosa i molt enèrgica. M’agrada la natura, el Sol d’hivern, l’horitzó del mar… Durant aquest any he fet canvis que han fet replantejar-me qui sóc i amb què m’identifico. En aquest procés, vaig notant com la meva relació amb la natura m’ajuda a viure més connectada a l’essencial; em sosté quan necessito suport i descans, em dóna energia quan estic baixa d’ànims, m’allibera quan estic carregada, m’inspira quan estic creativa…I tants d’altres processos encara per descobrir.

Els feminismes cada dia m’aporten nous aprenentatges, més consciència de la diversitat de les opressions socials i em connecten amb una saviesa col·lectiva que em dóna esperança en els moments més difícils.

M’agrada treballar a partir de processos creatius per la presència que aporta el joc, el cos com a canal d’expressió i les històries de vida, que fan visibilitzar la humanitat, la resiliència i el potencial transformador que tenim cadascuna de nosaltres.