Soc la Inma Pascual (València, 1989), diplomada en Treball de Processos l’any 2021 (reconegut per l’Instituto de Trabajo de Procesos y Democracia profunda, i per l’Associació Internacional de Psicologia Orientada a Processos – IAPOP) i diplomada en Educació Social l’any 2010, especialista en Teatre de les Oprimides.

Des del 2012 formo part del món de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. He estat una de les fundadores de Cúrcuma SCCL, una cooperativa on vaig créixer durant sis anys com a persona i com a professional, i on em vaig especialitzar en perspectiva de gènere i LGBTIQ+ i facilitació de grups.

Actualment, soc sòcia de l’Esberla SCCL, on treballo en l’àmbit de les violències sexuals, la coeducació, la facilitació de grups, els feminismes i el benestar organitzacional.

Des del 2018 faig acompanyaments individuals i de relacions, havent donat suport a tenir més llibertat interna a diverses persones en processos de creixement personal i situacions traumàtiques.

Soc una persona inquieta, curiosa i molt enèrgica. M’agrada el Sol d’hivern, l’horitzó del mar… la meva relació amb la natura m’ajuda a viure més connectada a l’essencial; em sosté quan necessito suport i descans, em dona energia quan estic baixa d’ànims, m’allibera quan estic carregada, m’inspira quan estic creativa… I tants d’altres processos encara per descobrir.

Els feminismes cada dia m’aporten nous aprenentatges, més consciència de la diversitat de les opressions socials i em connecten amb una saviesa col·lectiva que em dona esperança en els moments més difícils.

M’agrada treballar a partir de processos creatius per la presència que aporta el joc, el cos com a canal d’expressió i les històries de vida, que fan visibilitzar la humanitat, la resiliència i el potencial transformador que tenim cadascuni de nosaltres.